Saturday 31 March 2018

Quantum xxl forex


LOPÁS és ÁTVERÉS klub.
LOPÁS és ÁTVERÉS klub hírei.
A Quantum XXL e a Tadawul FX több ezer ügyfél deviza-kereskedelmi számláját kezelte hűtlenül.
Um Quantum - um frise kiadott közleménye alapján - um Tadawul FX-et teszi felelőssé um veszteségért. Azt írják, um Tadawul április 2-án az ügyfelek előzetes tájékoztatása nélkül egy másik elszámolási rendszerre való átállásra hivatkozva úgy zárta le um több ezer ügyfél Deviza-kereskedelmi számláján levo nyitott pozíciókat, hogy Ezzel 1,8 milliard forintnyi (8 Millio dólar) veszteséget okozott nekik. "A ciprusi cég nem ismerte el, hogy rossz döntést hozott, ehelyett utólag, az ügyben vétlen Quantum XXL-t, valamint az automazált devizakereskedési rendszert okolta" - olvasható a közleményben. A károkozás miatt a társaság közölte, hogy ismeretlen tetas ellen április 13 - nov büntetőfeljelentést tesz.
Azt, hogy valami "nem stimmel a Quantum körül", iden januárban kezdték feszegetni az egyik internetes findingon. Egyikük bennfentesnek informações básicas sobre o szivárogtatott ki, mégpedig azt, hogy 25 százalék körül van a le nem zárt kötések aránya. Később a lezárt számlák alapján kiderült, hogy ez a szám ennél sokkal nagyobb. Majd olyan hírek é szárnyra keltek, hogy a tulajdonosok elkezdték kivonni a pénzüket, amin a bejegyzések szerint sokan elgondolkodtak, és kimenekítették vagyonukat.
Jutalék járt a moreik után.
Um Quantum XXL mlm (marketing multi-nível) módszerrel népszerűsítette szolgáltatásait, így a folyamatosan érkező friss pénzek miatt tudták görgetni a mínuszt - magyarázta az [origo] - nak az egyik, név nélkül nyilatkozó károsult, és ezt egy másik, szinten neve elhallgatását kérő feljelentő é megerősítette. A cégnél az válhatott partnerré, aki reszt vett a Quantum által luxusszállodákba szervezett tanfolyamok valamelyikén.
Az egyik egykori ügyfél, elmondása szerint, tavaly júliusban lépett ser egy Budapesthez közeli szállodában. Tudomása szerint később ezeket a rendezvényeket Szlovákiában és Romániában tartották, egyrészt, hogy onnan é ügyfeleket szerezzenek, másrészt, hogy "ne kerüljenek képbe a magyar hatóságok előtt". Aki parceiro lett, vagyis aki maga é um jogo de correspondência, jogosulttá para validar az mlm-rendszerű juttatásokra. Parceiro de confiança é 100 centavos de dólar, que pode ser um Quantum az új belépő előzetes felkészítését. A másokat is beszervező tagok pedig a regisztrált ügyfelek után minden hónapban résziedtek az alájuk tartozóktól elvont jutalékból.
Ha igaz a károsultak gyanúja, akkor a Quantum a klasszikus pilótajátékokra hasonlított. Ugyanis azok az ügyfelek, akik úgy gondolták, hogy a nyereségüket kiveszik, megkapták a pénzüket, miközben a veszteségeket nem vonták le az egyenlegükből. Így a rájuk jutó mínusz a többi, dobrado maradt ügyfelet terhelte.
A Quantum ügye már e Nemzeti Nyomozó Iroda előtt van. Bartha László szóvivő azt mondta az [origo] - nak, hogy múlt hét szerdáig három feljelentés érkezett hozzájuk az ügyben, és három napon belül döntenek arról, hogy nyomozást indítanak, feljelentéskiegészítést rendelnek el, vagy a feljelentést elutasítják. A nyomozók további feljelentésekre számíthatnak. Um Facebook no ugyanis létezik egy zárt, több mint ötvenfős, károsultakat tömörítő csoport, ahol közzétettek egy feljelentésmintát is.
Szervezkednek a feljelentők.
Két dolog miatt teszek feljelentést - mondta az [origo] - nak egy pórul já betktető, aki a legkisebb összeggel, kétezer dollárral szállt be tavaly nyáron. Egyrészt szerinte csak a tényleges haszon után voltando a Quantumnak havi jutalék, de uma sala de televisão, miközben szerinte tudták, hogy a le nem zárt kötésekkel együtt veszteségben volt. "Ez egyértelmű csalás" - jelentette ki.
O que é isto ?, hogy a Quantum a belépésekor 70 százalékos, szoftveres tőkevédelmet vállalt, ami szerinte nem teljesült. Ez azt az automatizált kereskedésben bevett gyakorlatot jelentette volna, hogy amennyiben a számlán lévő pénz 30 százalékos mínuszba ér, um robot automatikusan leállítja a kereskedést. A Quantumnál azonban az ügyfél beszámolója szerint erre nem került sor. Mint mondta, a társaság azzal védekezett, hogy csak a lezárt kötések esetében vállalta ezt a tőkevédelmet.
A pénzét elbukó férfi az [origo] - nak azt mondta, azért szállt be az üzletbe, mert olyan ismerőse ajánlotta neki, akinek eddig jó gazdasági döntései voltak. Családjából rajta kívül még ketten beléptek. "Nagyon kecsegtető volt az ajánlat, mert vállalták, hogy a befektetés az egyik, kevesbé kockázatos számla esetén havi 3-4 százalékot, a másik, kockázatosabb számlánál 5-6 százalékot fog hozni tisztán" - jelentette ki. Úgy tervezte, hogy két év után kiveszi a tökeként betett pénzét, a továbbiakban pedig már csak a nyereségként elért pénzt kockáztatja.
Um Tadawul e um Quantum három levelet é küldött magyar ügyfeleinek a történtekről. Az [origo] birtokába került írásokból az derül ki, hogy a két cég egymásra mutogat. A Quantum szerint a Tadawul informatikai não se limita a um hatalmas árfolyammozgások miatti intenzív kereskedést, és többször lefagyott. Ezért nem, vagy nem olyan árfolyamon jöttek létre a kötések, amikor az optimális lett volna. Ráadásul - fogalmaznak - az ügyfelek hiába keresik rajtuk a pénzüket, mivel a kereskedési számla vezetésére szóló szerződésüket a Tadawulnál kötötték, az induló tőkét is hozzájuk utalták, és azt csak rajtuk keresztül vehették ki.
A Quantum szerint lehetősége sem volt arra, por favor, deixe-se interessar a um amigo por um preço mais baixo, por favor, adicione um e-mail a um amigo. Megjegyzik azt é, por favor, um Quantum, nem volt érdeke, hogy ügyfelei elveszítsék pénzüket, mert ez komoly "erkölcsi veszteséget" eredményez számára. A Quantum azt sem érti, hogy myert lett sürgős a Tadawulnak az új számlázásra való áttérés.
A Tadawul arra hivatkozik, hogy olyan szerződést kötöttek a Quantummal, amely egyértelműen megakadályozza, hogy bármilyen módon beavatkozzanak a döntésekbe.
A fórumozók többsége a Quantumot hibáztatja azért, mert nem tartotta ser um tőkevédelmet, és nem adott tájékoztatást a veszteségek valós mértékéről. Siga-nos com um Tadawul, mint számlakezelő, láthatta, hogy hogyan kereskednek a Quantumal, de vegeső soron ez nem az ő felelőssége, miközben akad, aki szerint számlakezelőként a ciprusi cég é um parceiro de um veszteséges ügyletekben.
Miután a Quantum bejelentette, hogy feljelentést tesz, valószínű, hogy a Tadawullal folytatott vitája a bíróság elött dől el. Egy, um cháma érzékenysége miatt neve elhallgatását kérő tőzsdei elemző az [origo] - nak azt mondta, hogy a Tadawul részéről "kókler dolog" volt hagyni, hogy így működjön a Quantum, de valószínűleg nem jogszerűtlen.
A neve elhallgatását kérő tőzsdei szakértő szerint klasszikus pilótajátékról van szó, az pedig "irgalmatlan humbug", por favor, um befektetők helyett pénzt keres egy robot. Hozzátette, eleve gyanús kellett volna, hogy legyen a Cipruson bejegyzett brókercég, amely egy hongkongi cégnek ad meghatalmazást. Ugyanígy vélekedett Karagich István é, aki szerint a devizapiaci kereskedés 70 százalékban pszichológia, ezért érzéketlen robotokkal semmilyen garancia nincs a sikerre, az pedig jogi és átláthatósági szempontból é óriási felelőtlenség, ha valaki Magyarországon egy hongkongi céggel akar devizázni.
Véleménye szerint, Bar segíthet um perközösség, rendkívül csekély esélyük lesz um károsultaknak arra, hogy hozzájussanak um számlaegyenlegeikhez, azert különösen, MERT um csalárd elszámolási állapotokat figyelembe VEVE korántsem biztos, hogy um befektetők Altal VELT és um pozícióik alapján kalkulált egyenlegeik megegyeznek. Ennek kiderítése és jogi érvényesítése még um legkiválóbb ügyvédek és devizapiaci szakemberek segítségével é kétséges lesz, Latva um XXL Quantum és um Tadawul egymásra mutogatását, ES figyelembe VEVE um felelősségi szempontból igencsak lényeges, Am senki Altal NEM ismert egymás közötti szolgáltatási szerződéseit.
Saághy Pál, az Equilor devizapiaci szakértője szerint kockázat nélkül nem lehet állampapírhozamot (jelenleg máximo 9,5 százalék) meghaladó nyereségre szert tenni, aki pedig ilyet vállal, fontos ismernie annak jellegét. Így például azt, hogy a külföldi szolgáltatókra a magyar felügyeletnek nincsen rálátása. Um robotokkal pedig szerinte nagyon óvatosnak kell lenni. Ő csak tapasztalt, az adott piacot jol ismerő befektetőnek ajánlaná ezt a módszert, aki tudja, hogy kifejezetten magas kockázatot vállal.
A PSZÁF 2011 novemberében reszletes figyelmeztető tájékoztatót tett közzé a magas tőkeáttételes ügyletek, illetve a külföldön működő, ellenőrizhetetlen internetes oldalak, robotok kockázatairól. (A tőkeáttétel röviden többszörös nyereséget és veszteséget tesz lehetővé a befektetett pénzen.)
Felmérésük szerint 2011 első hét hónapjában 3,3 miliárd forint veszteséget halmoztak fel a magyarok az ilyen ügyleteken. A lakossági ügyfelek túlnyomó része, 77 százaléka veszteséget realizalizt. Felhívják a figyelmet arra é, por favor, um poquito de paz nigy része veszteséget mutatott: egy nyitott pozíció átlagos eredménye 744 ezer forint veszteség volt.
Közel egy éve, tavaly nyáron ötven jómódú ember gyűlt össze egy Budapesthez közeli luxusszállodában. Mindenki egy kicsit izgatott volt, um profin megszervezett előadások arról szóltak, hogyan lehet viszonylag könnyen, hónapok, évek alatt sok pénzt csinálni. A tanfolyamot é um Quantum XXL szervezte, az előadásokat a cég vezetői, meggyőző, jóia no mundo inteiro e é um hoteiro. Um marketing é o Lehetett a névválasztás, que é um Quantum név jol cseng befektetői körökben - Soros Györgynek, um világ egyik legsikeresebb befektetőjének legislmertebb alapját hasonlóan, Quantum Fundnak hívják.
A Quantumosok beavatták a befektetni vágyó egybegyűlteket a nagy üzlet titkába é: egy olyan algoritmusba, amely a devizapiacon hosszú távon képes nyereséget termelni úgy, hogé egy automata számítógépes program (úgynevezett robot) kereskedik az ügyfelek számláin, azok részvétele nélkül. A tudást nem adták ingyen, um vizsgával záruló eseményért 300 dollárt kértek a résztvevőktől.
A cég által hirdetett robotokkal történő devizakereskedelembe tavaly ev eleje óta ötezren szálltak be, számlánként átlag hetezer dollárral - legalábbis a Quantum XXL ezt a tájékoztatást adta az ügyfeleinek. Mivel az emberek nagyjaból fele két számlán está pronto, így 7500-szor hetezer dolláros kezelt összegről lehet szó, e forning jelenlegi árfolyamon 13,5 milliárdot tesz ki.
Most ugyanezek az emberek perekre keszülnek, sorra érkeznek a feljelentések a Nemzeti Nyomozó Irodához (NNYI). Mi vezethetett a luxusszállókban beszervezett embereknek kínált, évi ötvenszázalékos hasznot hozó befektetési lehetőségtől a közel egy évig nagy nyereséget kimutató cég saját megfogalmazása szerinti kényszerbezáráshoz és a pénz nagy részének eltűnéséhez?
Az [origo] - nak az egyik, neve elkallgatását kérő feljelentő azt mondta, um problémát az okozta, hogy az ügyfelek felé csak a sikeres, vagyis a hasznot hozó kötéseket publikálták. A veszteséges ügyleteket azonban nem zárták le, és nem é mutatták ki. Ennek alapján az ügyfelek azt hihették, hogá nagy nyerésben vannak, így pénzüket bent hagyták, hogy tovább gyarapodjon. A csekély számú kilépőt elbírta a rederzer, a károsultak feltételezése szerint az új belépők befizetései nyújtottak fedezetet erre.
Mindez azért különös, mert a devizapiacon működő online kereskedési rendszereket üzemeltető cégek elvileg bármikor tudnak kimutatást adni a pozíciókról, függetlenül attól, hogy azok nyitottak vagy mármore lezárultak. "Lehet, Hogy ezt nem ajánlják fel maguktól az ügyfeleknek, de akkor kérni kell, és így mindenki a záróárak alapján minden nap végén láthatja a portfóliója aktuális értékét" - mondja Karagich István, Blochamps Capital Kft. ügyvezető igazgatója, aki maga é 20 éves devizapiaci tapasztalattal rendelkezik.
Az é legalább ilyen furcsa, hogy a károsultak elmondása alapján a Quantum XXL-nél a "veszteséges ügyleteket nem zárták le" - márcedig a robotkereskedőkre ez normális esetben nagyon nem jellemző. Um robotok mindig szűk pára a perda szintekkel dolgoznak, vagyis olyan automatizmust építenek a megbízásokba, hogy a pozíciók mármore egy kis veszteség után lezáruljanak. Inkább az a tipikus, hogy napon belül é nagyon sokszor zárják a pozíciót és nyitnak újakat, 24 órán belül akár több száz ügyletet é kötnek, aminek viszont az a veszélye, hogy az ügyfélnek rengeteg jutalékot kell kifizetnie, ami elviheti a telgets nyereségét.
Lehet online devizakereskedni, csak kockázatos.
Az online devizakereskedés veszélyes üzem, de aki ért hozzá, a kockázatok mérséklésével azért belevághat. Fontos azonban, hogy a befektető olyan szolgáltat, válasszon, amelyik rendelkezik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) engedélyével, esetleg hosszabb múltja van a piacon, és legian tisztában azzal, hogy akár jelentős veszteséget lesz kénytelen elkönyvelni.
A Lehetséges veszteség csökkentése érdekében fontos, hogy az üzlet kötésekor mindenki adjunto meg stop loss megbízást, vagyis egy olyan árido, amelyen utasítás nélkül é lezáródik az ügylet, elkerülve ezzel a nagyobb veszteséget.
A PSZÁF ezenkívül arra hívja fel a figyelmet, hogy csak megfelelő tapasztalattal rendelkező befektetők kössenek magas tőkeáttételű ügyleteket, és tisztában kell lenni azzal, hogy ahol látványos hasznot ígérnek, ott látványos veszteség é realizálható.
Karagich szerint könnyen előfordulhat azonban, hogy olyan cégek é tevékenykednek um piacon, amelyek egyáltalán NEM törekednek um tisztességes napi elszámolásra, kis túlzással, nyilvántartásukat egy kockás papíron intézik, ES csak abban érdekeltek, hogy Minel több új ügyfelet szervezzenek ser és őket Minel tovább um rendszerben tartsák. A nemzetközi statisztikák alapján a piacra lépő kisbefektetők a devizapiacon 4-6 ao mesmo tempo que se encontra em um nerd e é um tfskeáttételek miatt.
"Madoff ráadásul bennünk van" - mondja a szakember, utalva a 2008-ban óriási botrányban lebukott Bernard Madoff egykori tőzsdeelnök szupercsalóra, aki a világ talán legnagyobb, eddig feltárt piramisjátékát építette ki. "Um chapéu szeg, amit um Quantum XXL, é um exemplo, é um Quantum XXL, e é um pouco mais que um pouco mais de um ano atrás, um Quantum XXL pedig egy sor olan együttműködési feltételt kínált, amely egy pénzéhes kisefektetőnek ugyan vonzónak tűnhetett, de um piacon törvényesen eikusan működő devizapiaci cégek szolgáltatási jellemzőitől teljesen idegen "- tette hozzá Karagich.
Az [origo] a Quantum XXL honlapján megadott egyetlen elérhetőségen, egy e-mail címen megkereste a céget, hogy érdeklődjön a károsultak által elmondott szokatlan gyakorlatról, azonban a feltett kérdéseinkre eddig nem kaptunk választ. A Társaság a Hír TV, que é um programa de televisão, que é um programa de segurança, um recurso de segurança, um banco de dados e uma série de informações sobre o assunto. "Sem csalás, sem piramisjáték szervezése nem történt, az ügyfeleket valóban érte veszteség, de ennek okozója nem a Quantum XXL volt" - szögezte le a brókercég.
A Quantum XXL não recebeu um comentário completo sobre o Szerint 2010-ben alapították Hongkongban, tulajdonosi adatokat azonban nem tettek közzé honlapjukon, arra hivatkozva, hogy a pénzügyi világban ez a megszokott gyakorlat. Annyit írnak mindössze, hogy a vezetésben tapasztalt üzletemberek vannak, uma empresa em linha, működik, egyetlen országban sincs irodája. A honlapjuk szerint csak a marketinget végzik, nem kereskednek az ügyfelek pénzével.
A Quantum partnere a Tadawul FX, ciprusi bejegyzésű brókercég, ami a számlákat kezelte. A rendszer úgy működött, hogy az ügyfelek számlát nyitottak a Tadawul FX-nél, majd megbízást adtak a Quantumnak, hogy az a pouzzel - technikai kereskedést folytasson, és úgynevezett forex robotok segítségével - kereskedjen.
Március végén a folyamatot az borította fel, hogy a Tadawul megkövetelte a Quantumtól, hogy térjen át az olyan számlázásra (úgynevezett equity elszámolás), amely kimutatja az ügyfeleknek, hogy valójában mennyi pénzük van. A Tadawul ezek után olyan számlákat küldött az ügyfeleknek, amelyeken az é látszott, hogy mekkora veszteség halmozódott fel a még folyamatban lévő üzleteken.
Kapcsolódó hírek:
Comentário!
Hozzászólások.
MLM ellenes facebook oldal (Mondjunk NEMet az MLMre!):
Milyen néven található a facebookon az a csoport, akik már perközösséget alakítottak a Quantum XXL ellen és a feljelentési mintát is feelették? Jómagam é károsult vagyok.
Ez történt a közösségben:
Szólj hozzá te é!
Impresszum.
Network. hu Kft.
&cópia de; 2007 Copyright Network. hu Minden jog fenntartva.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. Informação adicional: itt.

BEM-VINDO AO MUNDO DO QUANTUM XXL.
ENTRETENIMENTO PARA TODA A FAMÍLIA.
O GRUPO.
A Quantum XXL Dance Crew está trazendo sorrisos e reverência aos rostos das pessoas onde quer que elas apareçam desde que se formaram em 2010. Elas conseguem isso com suas habilidades únicas de dança, uso sofisticado de música e senso de humor inigualável, deixando lembranças inesquecíveis. na mente de todos.
O Quantum XXL mudou muito desde a sua estréia na mídia húngara em 2012. A equipe de dança de rua, originalmente, de sete pessoas, cresceu para fora de seus limites e se estendeu a uma empresa maior empregando um total de 27 dançarinas profissionais, incluindo bailarinas femininas, breakdancers, dançarinos de pole e acrobatas também.
VOCÊ SONHA, NÓS FAZEMOS.
Como já mencionamos, nossa equipe é bem conhecida sobre sua criatividade.
No momento, temos 6 shows no repertório, mas é claro que se você preferir ter seu show individual, podemos criar isso para você. Você apenas nos diz o tema, a duração do show, a restrição de idade (se houver) e nós vamos conseguir! Pode ser seriamente bom, ou divertido com gracejos bem medidos. Nossa equipe é insana, mas você pode ver isso nos vídeos abaixo. Entre em contato conosco sobre os detalhes e solicite uma estimativa agora!
EXPERIÊNCIAS.
M / S Victoria Cruise Ship.
M / S Romantica Cruise Ship.
Silja Symphony Cruise Ship.
Silja Serenade Cruise Ship.
M / S Victoria Cruise Ship.
M / S Romantica Cruise Ship.
Michael Jackson Tribute Concert.
EHF - Campeonato Europeu de Handebol.
Eventos da empresa: Volvo, Shell, Ecolab, Opel. etc.
Finalista do show de talentos húngaros.
APENAS UM SONHO.
Este show irá guiá-lo para o mundo mágico dos contos de fadas onde qualquer coisa pode acontecer. Seja um espectador do sonho de uma jovem garota sobre suas bonecas ganhando vida. Suportes extravagantes, fantasias surpreendentes, personagens diferentes como Snowwhite, Aladdin, um pirata, um vaqueiro, uma princesa e alguns homens-aranha irão trazer seu rosto. Todo esse sonho é tão surreal que você vai se perguntar se era apenas um sonho ou uma realidade?
DISCO SHOW.
É uma média de sexta-feira e nossos heróis decidem fazer uma noite divertida na discoteca local. Mas eles não esperavam que fosse uma festa dos anos 70 e eles se encontraram em problemas para obter a roupa certa para o evento. No final, tudo se mostra bem, eles chegam à discoteca e dançam com os maiores sucessos dessa época. Sente-se, aproveite e deixe os dançarinos levá-lo em uma viagem no tempo!
SOUND OF DA POLICE.
Este show começa de pessoas normais, diferentes em diferentes lugares, mas então nossos protagonistas acabam por ser pouco do dinheiro e precisam roubar a atenção do público para ter sucesso e completar sua missão. Eles acabam na prisão para aprender alguma disciplina, mas então todos os nossos meninos se tornam policiais ou estão vestidos como um? Para descobrir quem é ruim e quem é bom, você deve começar a investigar, mas lembre-se, quem já foi um ladrão será sempre um ladrão!
GOSTO DO QASIA.
Se você veio para ver um show asiático tradicional original, você veio ao lugar errado.
Porque o que você está prestes a testemunhar aqui é samambaias rugindo, gueixas sem manobra, ninjas desonesto e pandas dançantes no mesmo estágio na interpretação hilária da equipe de dança Quantum XXL - inspirada em músicas e filmes asiáticos.
ROBÔ SHOW.
Dê uma olhada no futuro do planeta Terra. O ano é 2083 e nossos robôs estão em sua missão de salvar o que resta dele. Este show é uma colaboração com a mundialmente famosa empresa de videomboção - FREELUSION - que foram vistos em numerosas séries Got Talent em todo o mundo (AGT, BGT ... etc). O show não é apenas visualmente gratificante, mas engraçado também.
Nosso objetivo é entreter.
RECOMENDAÇÕES
Aqui você pode baixar algumas cartas de recomendação de diferentes linhas de cruzeiro para as quais trabalhamos.

Sajtóközlemény: Engedély nélkül kezelt portfólio de um Quantum XXL.
Engedély nélküli befektetési szolgáltatás végzése miatt 70 millió forint bírságot szabott ki az MNB jogelőd hatósága a hongkongi Quantum XXL Ltd.-re és megtiltotta a társaság számára a jogosulatlan portfólios e informações sobre o folheto.
Engedély nélküli befektetési szolgáltatás végzése miatt 70 millió forint bírságot szabott ki az MNB jogelőd hatósága a hongkongi Quantum XXL Ltd.-re és megtiltotta a társaság számára a jogosulatlan portfólios e informações sobre o folheto.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) joga-se ao longo de sua carreira em 2012 com uma grande quantidade de dinheiro no mercado de vários níveis.
Um megállapította vizsgálat: um XXL Quantum - ellentétben um társaság képviselőinek állításával - NEM csupán cambial szoftverek használatát népszerűsítette és biztosította befektetők részére, Hanem e tevékenységén túlterjeszkedve (egy, um befektetők Altal kitöltendő dokumentum REVEN) gyűjtőszámla-kezelésbe é vette az ügyfelek számláit.
A Quantum XXL közel 3500 hazai ügyfél részére végzett így - egy harmadik, ciprusi fél szolgáltatón keresztül - befektetési szolgáltatási tevékenységet a befektetők amerikai dollár devizanemben elhelyezett tőkéjére vonatkozóan. A törvény ugyanakkor a befektetési szolgáltatási tevékenység folytatását allami felügyelet alá vonja, s még a felügyeleti engedéllyel rendelkező befektetési vállalkozások és hitelintézetek számára é csak szigorú feltételekkel engedi meg.
Az MNB jogelőd felügyeleti hatósága ma publikált határozatában azonnali hatállyal megtiltotta az engedély nélküli portfólios e estatísticas sobre o tema 70 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Quantum XXL-re. A hatóság súlyosbító körülményként értékelte az eljárása során feltárt ügyfélesetek nagy számát és a portfólio do artigo, por favor, informe-se e acesse a página de e-mail.
Magyar Nemzeti Bank.
Telefone: + 36 (1) 428-2751.
Fax: + 36 (1) 429-8000.
Székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 9. Tel .: +36 (1) 428 2600 Fax: +36 (1) 429 8000 E-mail: infomnb. hu Levélcím: Magyar Nemzeti Bank, 1850 Budapeste.
Ügyfélszolgálat: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39. Ügyfélszolgálati tel .: +36 (80) 203 776 Pénzügyi fogyasztóvédelem e-mail: ugyfelszolgalatmnb. hu.
"Az MNB elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása. Az MNB elsődleges céljának veszélyeztetése nélkül támogatja um Pénzügyi közvetítőrendszer stabilitásának fenntartását, ellenállóképességének növelését, um Gazdasági növekedéshez való fenntartható hozzájárulásának biztosítását és um rendelkezésére Allo eszközökkel um gazdaságpolitikáját Kormany."

Quantum xxl forex
O Quantum Trading é baseado em alguns princípios muito antiquados. Acreditamos em ser justo. É por isso que oferecemos uma garantia de devolução do dinheiro de 7 dias. Nós entendemos que nosso software não é para todos, e se você pedir um reembolso - você terá um, sem perguntas. Nós também oferecemos essa garantia, pois acreditamos em nosso software - depois de tudo usamos todos os dias nós mesmos. Quantum é administrado por comerciantes que trocam!
Acreditamos em ser aberto e honesto - se cometermos um erro, nós lhe diremos. É assim que construímos confiança com nossos clientes.
O serviço ao cliente excepcional é uma segunda natureza para nós. E também acreditamos que todos os clientes, grandes ou pequenos devem ser atendidos exatamente da mesma maneira.
Finalmente, desenvolver os melhores indicadores comerciais dinâmicos que podem ser adaptados ao seu próprio estilo de negociação, é o que nos esforçamos para alcançar. Nenhum dos comerciantes são os mesmos e tentamos incorporar isso em cada indicador que desenvolvemos.
Nosso Software de Negociação.
Nossa abordagem ao desenvolvimento de software é simples. Muitas ferramentas de negociação lhe dizem o que já aconteceu. Inútil para você como comerciante. Você precisa saber o que vai acontecer a seguir e se posicionar de acordo. É por isso que os chamamos de "geração de indicadores comerciais", porque é o que são! Dê uma olhada e veja por si mesmo. Cada um tem um papel específico, que então se baseia no próximo, para fornecer um portfólio completo de ferramentas de negociação.
Atualmente estamos trabalhando em várias novas plataformas, incluindo Tradable, Tradestation, MultiCharts, eSignal, todas as quais estarão disponíveis nos próximos meses. E, claro, você pode transferir de uma plataforma para outra - GRÁTIS. Bem, é o que acreditamos que é justo!
Todo o nosso software é oferecido em uma licença vitalícia. Não há custos ocultos. Depois de comprar o nosso software você possui ... para toda a vida, e isso inclui todas as futuras atualizações e aprimoramentos, completamente grátis.
Finalmente, temos vários novos e excitantes indicadores que estamos testando nos laboratórios comerciais. Como um cliente existente da Quantum Trading, você receberá descontos muito especiais nestes, uma vez lançados.
Nosso Serviço ao Cliente.
Na Quantum Trading, não acreditamos em um excelente serviço ao cliente. Nós não pensamos que é bom o suficiente. Acreditamos que o serviço ao cliente excepcional é o que você deve esperar e merecer. Afinal, você está negociando - e o tempo de negociação é dinheiro. Se você tiver um problema - vamos corrigi-lo rapidamente. Se você tiver uma pergunta, responderemos rapidamente, de forma simples e clara.
Como cliente, você pode comprar com total confiança. Todos os nossos indicadores estão cobertos por um reembolso de dinheiro de 7 dias, sem perguntas solicitadas. Sim - não perguntamos - honestamente, nós não! Para você, é uma completa paz de espírito. Para nós, é o que acreditamos ser justo.
Nossas Plataformas.
Aviso Legal.
Futuros, ações e negociação em moeda local têm grandes recompensas em potencial, mas também grande risco potencial. Você deve estar ciente dos riscos e estar disposto a aceitá-los para investir nos mercados de futuros, ações, commodities e forex. Não troque com dinheiro que não pode perder. Este site não é uma solicitação nem uma oferta para comprar / vender futuros, ações, commodities ou divisas. Nenhuma representação está sendo feita que qualquer conta será ou provavelmente alcançará lucros ou perdas similares às discutidas neste site. O desempenho passado de indicadores ou metodologia não é necessariamente indicativo de resultados futuros.
CLÁUSULA CFTC 4.41 - RESULTADOS DE DESEMPENHO HIPOTÉTICOS OU SIMULADOS TÊM CERTAS LIMITAÇÕES. DESEJO UM REGISTRO DE DESEMPENHO REAL, OS RESULTADOS SIMULADOS NÃO REPRESENTAM A NEGOCIAÇÃO REAL. TAMBÉM, DESDE QUE OS NEGÓCIOS NÃO FORAM EXECUTADOS, OS RESULTADOS PODERÃO TER COMPRIMIDO COM COMPENSADO PARA O IMPACTO, SE QUALQUER, DE CERTOS FATORES DE MERCADO, COMO FALTA DE LIQUIDEZ. NENHUMA REPRESENTAÇÃO ESTÁ FAZENDO QUE QUALQUER CONTA VOCE OU POSSIBILIDADE DE ALCANÇAR LUCROS OU PERDAS SIMILARES ÀOS MOSTRADOS.

Kiszámoló & # 8211; egy blog a pénzügyekről.
Pénzügyi tanácsadás, ahogy mindig é volque szeretted.
Az első komoly forex bedőlés: um Quantum XXL bukása.
(Ezt a cikket é hetek-hónapok óta meg akartam írni, addig vártam velé, ameddig elkéstem a figyelmeztetéssel.)
Um Forex, mais névendo online devizakereskedés gyors meggazdagodást igér. Statisztikai alapokon programozott úgynevezett robotokkal akár emberi beavatkozás nélkül é milliókat lehet keresni, legalábbis a reklámok szerint.
Egyre-másra alakultak az ismeretlennél ismeretlenebb cégek, akik Kajmán-szigetekre, Hong-Kongba és rengeteg távoli, általában offshore helyre vannak bejegyezve.
Tanfolyamok százai vették rá az embereket, hogy hatalmas pénzeket tegyenek bele a játékba.
Ismeretlen cégek bújtak elő, hogy ők olyan szuper programot fejlesztettek, amivel nem lehet bukni, itt van, tessék megnézni az elmúlt évek alatt mennyit hozott volna ez az egyébként két hét alatt összehányt programa. Ha valaki még ennek az utólag megszépített statisztikának nem dől be, az demo modemban é kipróbálhatja um programa végtelen tudását.
(Sokan elmondták, Hogy amíg demo módban mindig nyertek, ez élesben mármore egyáltalán nem volt igaz. Sőt, sokszor érthetetlen módon buktak, hiába keresték a pontot, ahol a stop-loss kivágta õket éjszaka, nem sempre.)
Haa tanfolyamok és az êle emberek mohósága és butásága kevés lett volna, tbbc cég mlm rederzerben szervezte be az újabb tagokat.
Az átverések szokásos kellékei mármore é o jogador: egy átláthatatlan cég valami egzotikus országban, vagy adóparadicsomban, egy tuti gyors meggazdagodás, garantáltan tőkevédelemmel és sok nabur és mohó ember.
Igérjünk nekik tőkevédelmet, mondjuk 70% - ra, hogy megnyugodjanak és kérjünk 25-50% sikerdíjat az elért haszonból.
Csináljunk egy átláthatatlan nyílvántartást, ahol csak az látszik, amit láttatni akarunk, a veszteséget mindaddig takargassuk, amíg az új belépők tőkéje fedezi azt, um virtualizis haszonból pedig vonjuk le a jutalékunkat. Ha a veszteséget okozó pozíciókat nyitva tartjuk, nem kell elszámolni a bukással.
O que é o que você está procurando, não é o que você quer dizer, não é o que é o que você quer?
Nem tudom, hogy a forex cégek hány százaléka működik ilyen módon, ami tény, hogy az egyik ilyen játékosnál a napokban kiborult a bili, ez pedig a Quantum.
A partir de 2011-ben az euro bukására fogadtak, nem sempre seja, ez okozta a legnagyobb veszteséget. Ezt sikerült é sokáig titkolni, de um Tadawul FX március 31.-ig adott határidőt az Equity számlára való átállásra, ami miatt egyből kibukott, hogy a tőke már regeneren nincsen meg.
Ezért aki ezzel a céggel játszott, azt vette észre, hogy a pénzének akár 70% - a é semmivé lett egyik napról a másikra.
A károsultak mais szervezkednek, aki érintett, kapcsolódjon bele itt.
Por isso, você não tem que se preocupar com isso, ou seja, você não pode se preocupar com o que você está procurando.
A maioria das pessoas, por exemplo, de Hong Kong offshore tem perelni, há um visszakapják a pénzük egy részét.
Százszor elmondtam márm, de újora el kell mondanom: ha nem tudod, kinek adod oda a pénzed és nem erted, hogy pointsan hogyan fogsz ezen nyerni és fogalmad sincs a buktatókról, akkor felejtsd el a dolgot. Csak azért, mert a szomszéd é ezt csinálja, neked még nem kell áldozattá válido.
Nem akarok vitát nyitni a forex nagyszerűségéről és a meggazdagodás gyorsaságáról. Ha te eddig csak nyertél rajta, ezúton é gratulálunk, de um kommentek között ne győzkődjél senkit.
Valódi pénzügyi tanácsadásra van szükséged, eleged van már az ügynökökből? Kattints a linkre további információért.
Szeretnél többet tudni a pénzügyekről? A hat alkalmas tanfolyamról itt találsz további informátimo.
Olvasd el a többi pénzügyekről szóló írást é um kiszamolo. hu oldalon.
Ha szeretnéd tudni, hogy új poszt jelent meg a blogban, jelölj be minket a facebookon: Facebook / kiszamolo vagy RSS-en.
50 hozzászólás.
Hiányzik az emberekből a józan paraszti ész.
Amikor a német vagy amcsi hozamok 1-2% körül alakulnak, mégis ki hiheti el azt, hogy ennél jelentősen többet lehet elérni kevés kockázattal?
Ha valóban működhet olyan robot, amely hosszútávon évi 50-100% hozamot hoz, akkor mégis miért nem ebbe teszik a bankok a pénzüket ahelyett hogy 5-15% kamattal magánszemélyeknek adnának lakáshitelt?
Ugyanezt kérdeztem azoktól é, akik 2007-2008-ban japán jenes hitelt vettek fel a házra, hogy kínai részvényekbe fektessék.
Akkor azt mondták, nem értem a lényeget. 🙂
Ugyanezt kérdeztem azoktól é, akik 2007-2008-ban japán jenes hitelt vettek fel a házra, hogy kínai részvényekbe fektessék.
Akkor azt mondták, nem értem a lényeget. 🙂
Ugyanezt kérdeztem azoktól é, akik 2007-2008-ban japán jenes hitelt vettek fel a házra, hogy kínai részvényekbe fektessék.
Akkor azt mondták, nem értem a lényeget. 🙂
Ugyanezt kérdeztem azoktól é, akik 2007-2008-ban japán jenes hitelt vettek fel a házra, hogy kínai részvényekbe fektessék.
Akkor azt mondták, nem értem a lényeget. 🙂
Ugyanezt kérdeztem azoktól é, akik 2007-2008-ban japán jenes hitelt vettek fel a házra, hogy kínai részvényekbe fektessék.
Akkor azt mondták, nem értem a lényeget. 🙂
Jó a belinkelt fórum, ugyanúgy ugatták le azokat akik figyelmeztettek a veszélyre, mint annó az IlFerro esetében, hülyének, irigynek bélyegezve őket. A maioria dos casos não se aplica a um grupo de pessoas, mas a maioria dos filhos é um pouco mais importante do que a maioria dos outros.
Um nagy nagy kockázattal lehet nagyot keresni. Nem minden forexes cég ver át, vannak megbízható, nagy cégek. Pl. svájci székhellyel, vagy angliaival. Robotot még nem találtam olyat, ami tuti. Valószínűleg nincs is. De van néhány, amit folyamatosan fejlesztenek és elég jók.
Egy jó tanács annak aki forexre adja a fejét: Ami pénzt kockáztatsz, azt vedd úgy, mintha nem lenne. Aztán, ha olyan szerencséd van, hogy sikrül megdupláznod, akkor vond ki az alaptőkét és csak a többivel csináld tovább.
Nem akarom reklámozni, tényleg nagy a kockázat. Én azért szeretem. 🙂
A Stocklandyardon volt egy kommentelő, aki figyelmeztette hónapokkal ezelőtt az embereket, hogy itt baj van, mert egy ismerősétől hallott belsős infókat, hogy hatalmas a lebegő mínusz (ezt úgy csinálták, hogy a nyitott pozíciókat nem mutatta meg a rendszer, így nem zárták ezek közül a súlyosan veszteségeseket). Amit abban a topicban kapott egyesektől, az kemény volt. Én csak arra figyelmeztettem az embereket ott is és más hasonló rendszernél is, hogy az évi állítólagos 50%-os hozamok óriási kockázattal járnak, először is ott a kereskedés kockázata, a robot ha valamikor nyert, ugyanúgy veszíthet is, aztán ott az offshore cég kockázata, hogy jól átverhetnek, de még a számlavezető bróker/bank is kockázatot rejt magában. Ezekre én is fikázásokat kaptam.
Tudod hány ilyet kapok? Mi a véleményem erről a biztos befektetésről, 20% euroban HAVONTA, de ez biztos, ez mögött egy nagy cég van.
Meg lichtensteini életbiztosítás, magas hozammal.
Az emberek iszonyat naivak.
Tudod hány ilyet kapok? Mi a véleményem erről a biztos befektetésről, 20% euroban HAVONTA, de ez biztos, ez mögött egy nagy cég van.
Meg lichtensteini életbiztosítás, magas hozammal.
Az emberek iszonyat naivak.
Tudod hány ilyet kapok? Mi a véleményem erről a biztos befektetésről, 20% euroban HAVONTA, de ez biztos, ez mögött egy nagy cég van.
Meg lichtensteini életbiztosítás, magas hozammal.
Az emberek iszonyat naivak.
Tudod hány ilyet kapok? Mi a véleményem erről a biztos befektetésről, 20% euroban HAVONTA, de ez biztos, ez mögött egy nagy cég van.
Meg lichtensteini életbiztosítás, magas hozammal.
Az emberek iszonyat naivak.
Tudod hány ilyet kapok? Mi a véleményem erről a biztos befektetésről, 20% euroban HAVONTA, de ez biztos, ez mögött egy nagy cég van.
Meg lichtensteini életbiztosítás, magas hozammal.
Az emberek iszonyat naivak.
Ezt az érvet én is felhoztam. Szvsz ha 7-8%-os biztos hozam érhető el Magyarországon, akkor nyilván a 10%-os kockázatos, a 15%-os még kockázatosabb, a 40-50% meg extrém kockázatos módon érhető el, már ha nem alapból átverés az egész.
A másik, hogy 1-2 évnél nagyobb múltat egyik ilyen robotos rendszer sem tud felmutatni, van amelyik elvileg 5 évet felmutat, de abból 4 év ellenőrízhetetlen állítólagos privátbankos korszak.
Na kommenteltem is oda ismét:
“Na megtörténtek a bocsánatkérések, amiért egyesek a “riogatót”, illetve “riogatókat” durván fikázták? & # 8220;
A tuti üzlet. Nem értitek a lényeget 🙂
Melyikre gondolsz? Perfecto FX? Mert annak az állítólagos privátbankos korszaka szerintem kamu. Ezen kívül a szélhámossági faktornál egy tesztet még csináltam, regisztráltam az oldalukra, hogy megnézzem hogyan menne a számlanyitás, habár nyitni szeretnék. 2 hétre rá jött egy telefon, ahol az ügynökük próbált győzködni. Értem én, hogy a jó bornak is kell a cégér, de a telemarketing jellemzően nem a becsületes üzletemberek módszere, plusz azért olyan bornál, amely 100 Ft-ért nyújtja a 10 ezeres villányi borok minőségét, annyira azért nem kell az a cégér (az állítólagés évi 50% hozam és a biztonság ígéretére gondolok…).
“habár nyitni szeretnék.”
habár nyitni nem szeretnék.
Igen, a telemarketing gyanus pont. Kb ket eve egy kollegam nyert a zoldkartya-lotton, es szepen ki is telepult Miamiba. Utananeztem en is poenbol, hogy hogy mukodik ez a kartya-dolog, talaltam egy oldalt, es regisztraltam.
Amikor meglattam, hogy mindenfele csomagokat kinalnak penzert, bezartam a bongeszot (ez a regisztracio masodik oldala volt). Mar az elso oldalon letarolhattak az adataim, ugyanis felhivott mar egy ora mulva egy urge, aki gyozkodott hogy milyen jo lenne ez nekem, az angolom is tokjo, eselyes vagyok, stb. Mondtam, hogy a szolgaltatas sajnos draga. Az x-szaz dollaros dijrol lementunk mar valami 50 dolcsi kornyekere, hogy akkor majd kissebb packaget kapok (beilleszkedesi-nyelvtanulasi marhasagok, amit akarhol fellelhetsz ha szemfules vagy). A vegen mar azt mondtam a csavonak, kuldjon el mindent, es majd elolvasom es megbeszeljuk.
Rakerestem neten utana kicsit jobban a cegre, akitol hivott, mindenki irta, hogy szurke scam az egesz. Csak szurke, mert tenyleg beneveznek (az amugy ingyenes!) zoldkartya-lottora, meg tenyleg adnak felkeszitoanyagokat, de igencsak busas hasznot hajtanak fel belole. Tovabbadnak egy ingyenes szolgaltatast, es rengetegen bedolnek.
Ha olyan rohadt jo egy termek/szolgaltatas, akkor nem fognak felhivni gyozkodni. Magadtol is eszreveszed, hisz hire megy, stb…
1. hsz: nagyon ott a pont! Egyszer magyarázott valaki nekem ilyen tuti biztos évi 100%-ot hozó befektetést (nem akart berántani, csak magyarázta, hogy ez milyen jó), bankok állnak mögötte, meg a FED, meg ilyenek, szóval tuti biztos!
Nem akartam vitatkozni, de akkor rájöttem magamban, hogy ha ez olyan marha jó lenne, akkor a bankok miért 5-10-15%-ért adják ki a pénzüket hitelbe, miért nem ezt csinálják.
Másik, hogy ha valaki tényleg megforgatja úgy a pénzedet, hogy neked 100%-to ad egy évre, akkor ő vajon mennyit ért el vele? Legalább 200%-ot, hisz hülye lenne többet adni neked, mint ami neki marad, nem beszélve arról, hogy ha “kiszúrja a szemed” “szaros” 30%-kal, már annak is nagyon örülnél, még ha a többit el is rakja.
Nem, azt nem is ismerem. Nekem az Alpari-nál van számlám. De tényleg nem szeretnék reklámot csinálni a forexezésnek, mert “kiszámoló” ezt külön kérte. Egyébként nekem nem forgatja a pénzemet más, én kötök és én zárok a Metatrader-rel. Robottal befürödtem, saját kötésekkel jól állok. Nagy a kockázat és ritka az, hogy a tanulópénzt ne fizesse meg a delikvens.
foleg hogy multbeli adatokra barki ir nyero robotot, a jovore viszont nincs hatasa a multnak mint tudjuk.
fincsi, szoval nem eleg hogy a dupola vagy semmit jatszatjak az emberrel meg kap a nyakaba egy jo kis piramisjatekot is?
aki meg ugy gondolja hogy kell neki ilyen….
filozzon el, hogy a “kozbetito” / ugynok az olyan 50e - t kaphat zsebbe a beszervezese utan… ha nem ilyenre megy hanem direktbe azt pl. berakhatja pluszba 🙂
Én dolgoztam olyan cégnél ahol főleg telefonos értékesítés volt és becsületes volt a cég meg a termék is jó volt. (Igaz ennek az ellenkezőjét is láttam egy másik munkahelyemen… ott is hagytam őket).
Volt, hogy kommentelgettem egy fórumon egy offshore gazdagodj meg gyorsan és könnyen cég ellen. Megrémített az a mérhetetlen emberi butaság amit sok válaszolónál tapasztaltam. Elgondolkodtatott, hogy mivel senki se tévedhetetlen én mikor érvelek vakon valami marhaság mellett…
A Perfecto FX hasonló, mint a Quamtum XXL, és szintén nagyon sokan esküsznek rá, szóval nem bróker, hanem robotot üzemeltető cég. Viszont annak ellenére, hogy náluk nincsenek láthatatlan lebegő mínuszok, nekem ez a cég is gyanús.
Ha saját magad forexezel, az más téma, akkor tudnod kell mit is csinálsz, persze a többség ott is bukik. Én csak demóztam, de túl idegeskedő típus vagyok az éleshez, inkább befalapok, kötvény, néha részvény ami nálam játszik.
Én nem azt mondom, hogy minden telemarketinges cég csaló. Viszont a nem csaló cégeknél is nyilván ennek költsége van, tehát mondjuk lehet, hogy jó a termék, de ha utánajárok, elképzelhető hogy hasonlót találok olcsóbban, vagy olyat ami jobb nekem. Viszont én elvből nem vennék semmit sem, amit így akarnak eladni, mert nem szeretem ha ilyennel zavarnak, így nem akarom, hogy megéljenek az ilyen cégek. De én szemét és bunkó sem szeretek lenni, ezért egyből az elején lerázom a telemarketingeseket, mint ahogy a hittérítőket is, tegnap például bekopogott egy, megláttam a kezében a szórólapot, és már mondtam is, hogy elnézést, de nem érdekel.
“Elgondolkodtatott, hogy mivel senki se tévedhetetlen én mikor érvelek vakon valami marhaság mellett…”
Elgondolkodtató a mondatod. Én biztos vagyok benne, hogy előfordult velem ilyen. Van olyan elmélet is, hogy azért érvelnek ilyenkor valami mellett, mert ilyenben van a pénzük (termékeknél: ilyet vettek), és igazából magukat is győzködik, hogy ez mennyire jó. Én mondjuk speciel befektetéseknél mindig kétkedek a saját befektetéseimben, ez mondjuk nem mindig jó, mert szálltam már ki utólag jól teljesítő részvényekből.
Minden ilyen szarság gyanúra ad okot, ahol tényleges munka, befektetés, nincs a dolog mögött. Az ilyen pilótajáték mind arról szól, hogy a te poziciód alatt még hány barom eszi meg a maszlagot. Ha kellő idiótát be tudtál alád tenni, akár még jól ki is jöhetsz a dologból. Néhány százalék nyer, a többi meg futhat a pénze után. Hányszor eszi még meg a Magyar?
Még hogy programozott robotok keresik neked meg a milliókat!
nagyon jok a kommentek a cikkekhez. “Mi egyaltalan ez a Credit/Debit dolog, elmagyarazna valaki?”
Debit/Credit szamvitelben a Tartozik/Kovetel. Magyarul az akasztofa bal/jobb oldala 🙂 (mar aki tanult szamvitelt).
Írhatnál a Dub-li-ról is. (magyarul: jokorvagyjohelyen. hu) Az is egy nagyon jól kitalált “szerencsejáték”, és mivel az emberi kapzsiságra épít, biztos sikerre vagy ítélve.
A robotokat sikeresen dolgozó (folyamatosan pénzt kereső, profitot rendszeresen hazautaló) devizakereskedők kezdték alkalmazni saját számláikon a kereskedési rendszerük (stratégiájuk) automatizálására. Így nem kell egész nap a gép előtt ülni, és figyelni a nyitási/zárási jeleket. Ők ismerik a működését, hiszen maguk hozták létre. Ha egy saját robot folyamatosan profitot termel, ki az a bolond, aki eladná?
Itt kezdődik a gazemberség, a kapzsiság. Csalók leprogramoz(tat)nak valamit, mert a tájékozatlan emberek hisznek a fogyasztótabletta típusú (csak bekapok pár tablettát és lefogyok minden erőfeszítés nélkül – befizetek egy robotra és gazdag leszek) dolgokban.
Gondoljatok már bele, hogy egy komoly részvény, kötvény, devizakereskedő – vagy akár asztalos, cukrász stb. mennyi időt, energiát fordít a tanulásra, ameddig pénzt keres vele. Használjuk már a józan eszünket! Egy eszköz szakember kezében hasznot termel, hozzá nem értő/tisztességtelen kezében pedig veszélyes.
Arról nem is beszélve, hogy sok ilyen robotos cég ígér évi 50% körüli hozamokat, úgy hogy ebből már levonták a 30-40%-os sikerdíjukat. Ha tényleg igaz lenne, akkor nem kellene kisbefektetőket keresniük, hiszen a sikerdíjukat is beleszámítva (ha az csupán 30%) 65%-ra képesek évente, azaz 10 év alatt 150-szerezik a tőkéjüket.
Ha bármilyen gyanúsan nyerő ajánlatot látok, akkor mindig azon kezdek el gondolkodni ELSŐNEK, hogy ha én megtaláltam a hirdetést, akkor rajtam kívül hányan találják még meg? És vajon akkor is ilyen tuti nyerő, ha többszázan ugrunk rá a “kihagyhatatlan” ajánlatra? Ha a válasz IGEN lenne, akkor vajon miért nem ebből él MINDENKI? Itt szoktam félredobni a “kihagyhatatlan ajánlatot”. 🙂
OFF: nagy itt a csend! :O.
& # 8211; Dolgozok egy új helyen.
& # 8211; És az Akadémia anyagát.
De pár hét és újra minden működni fog. 🙂
& # 8211; Dolgozok egy új helyen.
& # 8211; És az Akadémia anyagát.
De pár hét és újra minden működni fog. 🙂
& # 8211; Dolgozok egy új helyen.
& # 8211; És az Akadémia anyagát.
De pár hét és újra minden működni fog. 🙂
& # 8211; Dolgozok egy új helyen.
& # 8211; És az Akadémia anyagát.
De pár hét és újra minden működni fog. 🙂
& # 8211; Dolgozok egy új helyen.
& # 8211; És az Akadémia anyagát.
De pár hét és újra minden működni fog. 🙂
Ilyenkor nem lehet bevetni a vendégszerzőket?
Korábban beígértél pl. egy (további) bezzeganyás közös bejegyzést.
Most én magam vagyok vendégszerző a penzkerdes. blog. hu-n 🙂
A mai cikk is az enyém, meg a holnap (holnaputáni?) is az enyém lesz.
Most én magam vagyok vendégszerző a penzkerdes. blog. hu-n 🙂
A mai cikk is az enyém, meg a holnap (holnaputáni?) is az enyém lesz.
Vakmacs a Bezzegről jelen, elmúlt hónapban új melót vállalt, beteg volt gyerekestül és tetemes hátralékait kb. a hosszú hétvégére dolgozta le nagyjából. Most már talán hadrafogható vagyok, és két pénzügyi témájú cucc össze is állt végre, nemsokára jelentkezem vele.
én robotot írtam magamnak, martingale alapú tehát arra játszok hogy egy bizonyos sávból kimozduljon az ár. ha ezt megteszi már nyerek, független merre mozog. nekem jó mert belőttem a kockázat/nyereség arányt és CSAK CENTES számlán üzemeltethető különben.
100e $ kellene alá. ezzel csinálok havi 2-4%-ot. ez az ami még elviselhető.. (sok mindent be kell tartani, pl kereskedés olyan időszakban amikor nincs hír vagy van hír, pénteken, ünnepek előtt). próbálkoztam más fajta robotírással is, de én idegeskedő vagyok ehhez, és alakfelismeréssel próbálkozni… EGY IDEIG NAGYON NYERESÉGES lehet, de aztán megváltozik az árfolyammozgások karakterisztikája (átlag áremelkedés, etc), és újra KELLENE hangolni a robot paramétereit (ami melósabb adott esetben mint maga a robot megírása és csak tesztre hagyatkozhat leginkább az ember ami még nem demo és főleg nem élő), ami akkor jön el amikor már csomót bukott az ember. én megfizettem a tandíjat, nem tanfolyamon de felfogom annak mintha egy jó kis hétvégi forex tanfolyamon vettem volna részt. Amúgy aki 5 tizedes értékekkel játszik (0.00001 egy PIP) az már kaszinó… olyanok a rezgések az árban hogy nem sok rendszer van benne, és ECN számla esetén még kitermelni a jutalékot is.. legjobb a brókernek, az csak nyerhet, függetlenül attól hogy te nyersz vagy vesztesz.
ja, aki nem ismerte a robotomat, vesztett elég sokat vele. hiába, ha úgy paraméterezi fel az ember, kihozhat vele havi 20%-ot csak a kockázat.. ez mindenhol megvan. abban is hogy a brókertől egyáltalán visszakapja e az ember a pénzt.
megírta az origo is 🙂
Idézetek a pénzről.
Vásárolj, amikor mindenki elad és tartsd meg, amíg mindenki vásárolni fog. Ez nem egy frappáns szlogen, hanem az igazi lényege a sikeres befektetésnek.

Blog Forex Kezelt Számla.
Címkék » quantumxxl.
NOTÍCIAS DE ÚLTIMA HORA! Látható lesz az összes kötés és visszaesés a QuantumXXL-nél.
AZ ALÁBBI CIKK NEM ÁPRILIS ELSEJEI TRÉFA! (még ha sokan örülnének is neki)Március 31.-én a következő hírlevél ment ki a QuantumXXL-től"Kedves Ügyfelünk/Partnerümk! A QuantumXXL pénteken kapott egy email üzenetet a TadawulFX-től, hogy egyoldalú…
Kockázati felhívás a QuantumXXL ügyfeleinek.
Sokat gondolkoztam azon, hogy belefogjak-e ennek a cikknek a megírásába mert nem akarom, hogy sárdoblásának tűnjön. De úgy gondolom, hogy a Quantumnak olyan sok ügyfele van, hogy ha baj történik akkor az visszavetheti az egész kezelt számlás szektornak a fejlődését. Magamra nem…
Mi van a motorháztető alatt? újabb fontos szempont amire figyelni kell a választásnál!
Pár napja egy olyan információra figyeltem fel, ami beindított a fejemben egy gondolatsort a kezelt számlák technikai hátterének hibáinak és hiányosságainak kapcsán. A kezelt számlás szolgáltatást alapvetően 2 féle technikai rendszeren keresztül lehet megvalósítani. Az egyik…
Annak ellenére, hogy az elemezések során egyes pontokon lehet elragadtattam magam, mind pozitív, mind negatív irányba, a végső döntést kizárólag objektív szempontok alapján hozom meg. Idáig távol állt tőlem, hogy ajánljak bármit is és a jövőben sem kívánok ezzel élni, de…
Revízió alatt a Quantum XXL (QXXL)
Elsőként az egyik legnépszerűbb kezelt számlás szolgáltatót veszem vizsgálat alá: a Quantum XXL-t. ( quantumxxl ) A jól csengő nevet biztos Soros világhírű alapjától kölcsönözték, hogy rögtön biztosítsák a pozitív asszociációt:) Magyarországon igen sok ügyfelük…
Lehetőségek. Kik kezelnek számlát?
Elérkeztünk a blog egy újabb szakaszához, a szolgáltatók elemzéséhez és kiválasztásához. Az elemzés során az előző bejegyzésekben leírt szempontokat fogom majd figyelembe venni és az alapján minden lényeges szempontból körbejárni, hogy ki miért jó vagy nem jó. Az egyik…

No comments:

Post a Comment